lørdag den 23. februar 2013

Hjemmelavet paprikaost

Sidste sommer fik vi noget lækkert "snask" hos nogle veninder. Det var ovnbagt paprika med bla. græsk yoghurt og cayennepeber i.
Jeg kom efterfølgende i tanke om, at smagen mindede mig om noget lækkert ost, som vi har fået på markedet i Berlin. Jeg tilføjede feta ost i blok og vupti, jeg var tilbage i Berlin igen.
Opskriften er fra Suveræne Super Succeser, det eneste ellers er fetaen.

Retten i sin normale form.
   Så er den rørt sammen med feta og klar til at smøre på.....


Suveræne Super Succeser af SONJA BOCK & TINA SCHEFTELOWITZ.



  •  1 kg røde peberfrugter eller søde paprika.
  • 1 spsk olivenolie.
  • 1 presset hvidløg.
  • 1 dl græsk yoghurt.
  • 1 tsk balsamiko eddike.
  • 1 stort nip cayennepeber, salt og alm peber.
Halvér frugterne og udkern dem, men behold skallen på.Bag dem i ovnen med olie på i en bradepande og ved 180 grader i ca 45 min. Til de er gyldne og møre. Vend dem en gang undervejs. 

Blænd alle ingredienserne i en foodprocessor........og hvis du vil lave den til "Paprikaost" tilsætter du blot feta efter behag og blender det sammen.


Sæt den gerne i køleskabet en times tid, inden du spiser den.


Velbekomme...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...