I aften har vi fået norsk pølseret. Nu tænker du nok, ja det er da bare svensk pølseret. Nej denne er norsk og meget dyrere. I Sverige vil de næppe kræve 39,-NOK for 1 kg kartofler og 45,- NOK for 8 grillpølser, 15,- NOK for 1/2 dl fløde, for slet ikke at snakke om 15,-NOK for to store løg. De skal godt nok betale os meget i løn, hvis vi skal fortsætte med at have råd, til den norske form for pølseret.
---------
Opskriften finder du under billedet.
Hvis du ikke bor i Norge, men fx Danmark eller Sverige, kan du med fordel købe ingredienserne i dit eget land. På den måde vil du også have råd til oksemørbrad til forret og HANSEN islagkage til dessert.
Ingredienser:
1 kg kartofler
1 løg
8 grillpølser
2 dl fløde
Karry
Salt/peber
Ketchup
Skær kartoflerne i tern og kog dem møre.
Imens kartoflerne koger særer du løg i tern og svitser dem på panden i smør.
Skær pølserne i skiver og svits dem også på panden. Tag det af når pølserne er let ristede.
Kom smør på panden igen og svits karryen.
Bland herefter salt/peber og fløde i panden.
Lad fløden koge sig tyk/cremet.
Hæld vandet fra kartoflerne og bland de andre ting sammen med kartoflerne i gryden.
Vend 2 spk ketchup i gryden og det er klart til servering.
----------------
Læg en kommentar, og vær med i denne måneds lodtrækningen, som er en hest.
Er vild med alle dine skønne Hashtags på IG ig din fantastiske og sjove måde at skrive på.
SvarSletPøj pøj med livet i det norske.
Karina(bangkorsgaard på IG)
Tak for din søde kommentar Karina <3
SletJeg skal gøre hvad jeg kan, for også at underholde dig, med mit virkelige liv i 2014 ;-)
Kh Camille.
Hej. Følger spændt med i din blog! Vi er en familie på fire som overvejer Norge. Har også kontakt til Adecco, og skal skypeinterviewes af dem om to uger. Vi har en masse spørgsmål:-) .. Har i begge arbejde? Er i glade for at arbejde der? Hvordan er normeringen? Hvad m huset, hvor fandt i det? Og hvad betaler i pr md og i depositum? Har i hus hjemme i dk også?
SvarSletVi er også pædagoger og kan kun genkende billedet af Institutionslivet som du beskriver det! Kh Trine. trinelailahansen@hotmail.com
Hej Trine.
SletDet lyder spændende for jer :-)
Jeg svarer lige på mail.
Kh Camille
Pølseret...jeg er ikke i tvivl om, at den ville vække begejstring på vores ugentlige madplan. Med indkøb her på de sydligere breddegrader. ;-)
SvarSlet