fredag den 22. februar 2013

Langtidsbagte tomater ala Bonderøvskonens opskrift.

I dag har jeg prøvet at lave langtidsbagte tomater. Vi har i et stykke tid fået kvikkasser fra Årstiderne og der er alt for mange grønsager, til at vi kan få dem spist. Så så jeg en opskrift i en bog som Bonderøvens kone har skrevet og det har jeg så prøvet at lave.



Først halverede jeg dem og derefter i ovnen ved 100 grader i 2 timer.



Så kom jeg dem på glas.

                            


 ...og tilførte en god rapsolie, som blev hældt op over tomaterne. Derefter var de i ovnen i 110 grader indtil olien begyndte at boble. Herefter var det på med låget og så var de færdige.


 Jeg er ret vild med peberballs, derfor prøvede jeg at lave en tomatvarition af dem, altså tomater fyldt med pikantost. Der kom jeg også olie i og i ovnen igen. Jeg har ikke smagt dem endnu ;-)


...men de ser da ok ud.


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...