fredag den 24. januar 2014

Vi begynder at gøre Hjelmelandsgata til vores egen.

Endelig er nogen af vores egne ting kommet til Hjelmelandsgata i Stavanger. Det er ikke fordi vi har så meget gemt, men lidt har vi alligevel.
I weekenden fik vi nogle kasser herop, og i næste uge skulle resten gerne komme. Det har været som juleaften, at pakke kasser og poser ud.
Nu er det bare sådan, at vores lejlighed stadig er underombygning, så vi kan ikke pakke alle vores ting ud endnu......desværre.
Vi er ved at få lavet et soveværelse mere. De har lavet hul i gulvet i køkkenet, og gjort 20 m2 mere til vores. Det kan vi på ingen måde klage over, selvom det larmer lidt, at bo på en slags byggeplads.

Måske har nogen hørt at det er dyrt, at bo i Norge og specielt i de store byer. 
Vi bor i et gammel hus fra starten af 1900. Vi har en stue, køkken, bad, værelse, vaskerum og soveværelse. I alt ca 100m2. Uden for har vi garage, tarresse, mindre fælles have og en postkasse ;-)
Vi betaler 15000,-NOK hvilket i dag svarer til ca. 13500,-DK. Prisen er inkl. tv, internet, vand og el som også bruges til opvarmning. Vi bor i den dyrere del af Stavanger og har udsigt ned til lystbådehavnen. Nordmændene siger vi har været heldige og det er billigt.......bedøm du selv lige det ikk? 

Her har du billeder fra den pæne side og fra rodet og fra det kommende soveværelse.








--------------------------
Og så bagsiden ;-)
Det ligner måske en omgang stoledans, men så festligt er det dog ikke. Det er for at ingen skal falde, ned i gennem hullet i gulvet. Hullet er til den kommende trappe til soveværelset.




Smid en kommentar og vær med i lodtrækningen om 3 ugers rundrejse i Tønder og omegn.


5 kommentarer:

  1. Det ser hyggeligt ud! Lagde især mærke til terrassen hvor der lige står en coca cola :-) Meget hjemligt!
    Jeg ved ikke om det er så dyrt.. jeg giver omkring det halve for den halve størrelse herhjemme og har hverken udsigt til nogen lystbådehavn eller bor i en dyr ende :-) Håber I bliver glade for det uanset hvad.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Stine. Nej jeg så slem. En uheldig københavner kan jo nærmest komme til at give det for en 2 værelses ;-). Du har ret med colaen, og tænk hvilken luksus det er, at den kan så derude i minus 5-10 stykker og blive dejlig kold ;-)
      Kh Camille.

      Slet
  2. Det ser dejligt ud! Jeg glæder mig til at komme på besøg :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Marie.

      Vi glæder os også til du/I kommer. Du kan godt begynde at kikke på billetter, for rummet er snart færdigt. Har du ikke lyst til en tur i februar, for Tanya skal først starte på job i marts?

      Kh Camille.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...