søndag den 29. september 2013

Moussaka

Moussaka med 80ér salat.

Ingridienser:
  • 1 aubergine.
  • 500 g oksefars
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 dl fløde
  • flødehavarti efter behov
  • krydderier (muskatnød, salt, peber)
  • Iceberg
  • rød peber
  • agurk
Fremgangsmåde:

Skær auberginen i skiver af ca 1/2 cm og steg dem alle i smør på panden til de er møre.
Steg oksefarsen i en gryde imens. Når kødet er stegt tilsætter du fløden og de flåede tomater samt salt og peber. Smag det til....NU.

Hæld kødsovsen og auberginerne i et ildfastfad, lag på lag ligesom lasagne.
Læg osteskiver på toppen, så det dækker godt og riv lid muskatnok på toppen.

Kom det i ovnen på 180 grader i ca 20 og afslut evt med grill, for at få osten sprød.

Salaten den kender du. Kom evt en karrydressing på salaten, for at toppe den kedelige smag.

Karrydressingen finder du her HER

Se endelig bort fra brødet, det smagte forfærdeligt og jeg røber ikke hvor opskriften kom fra.

Velbekomme.


























Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...