søndag den 29. september 2013

Osteomelet


Osteomelet med ost og så lidt mere ost...og så lidt tomat og bacon.

Ingridienser til 2 pers:
  • 3 æg
  • 1/2 dl piskefløde
  • flødehavartiost efter behag
  • 4 tomater
  • 4 stykker bacon
Fremgangsmåde:

Æg og piskefløde piskes sammen med en gaffel. Hæld det på en varm pande på middel varme. Giv omeletten et par min og kom så osteskiver oven på. Læg den ene haldel over den anden af omeletten (så den får form som en citronmåne og osten nu er inden i omeletten).
Vend den hvis du kan så den er gylden på begge sider. Hele processen skal ikke tage mere end max 5 min på panden, så bliver omeletten tør.

Bacon og tomat stoler jeg på du selv ved, hvordan du skal tilberede.

Godmorgen og dejlig mæt.


Som du ser på billedet, kan den nydes i sengen...





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...