søndag den 29. september 2013

Kylling i paprikasovs

Kylling i paprikasovs med champignon, blomkål og broccoli.

Ingridienser:
  • 300-500g kyllingbryst eller filet.
  • 1 bakke champion.
  • 1/2 broccoli
  • 1/2 blomkål
  • ca. 2 dl fløde.
  • krydderier (røget paprika, salt, peber).
Fremgangsmåde:
Skær kyllingen i tern og gennemsteg dem på panden i smør.
De rengjorte champion svitset derefter på panden. 
Lav plads på panden til, at du kan svitse 2 tsk røget paprika i et hjørne af panden. Hæld herefter fløden på panden og kog det op i ca 5 min. Smag til med salt og peber.

Broccoli og blomkål dem kender du selv vejen til.

Velbekomme.


























Inspiration fra WWW.MADBANDITTEN.DK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...