Stegt flæsk med tzatziki, ærter og blomkål.
Ingredienser:
Ingredienser:
- Flæsk (alt efter hvor sulten du er, eller om du vil have nem frokost i morgen).
- 1/2 spand Græsk yoghurt 10%
- 1 stk. Agurk
- Ærter
- Blomkål
- 1 fed Hvidløg
Fremgangsmåde til tzatziki:
Riv agurken på den grove side af dit rivjern.
Tag en håndfuld agurk op i hænderne og pres væsken ud af den. Fortsæt indtil du har gjort det ved hele agurken.
Pres dit fed hvidløg og kom det i den græske yoghurt sammen med lidt salt og peber. Bland agurken i og smag til med evt mere hvidløg eller salt og peber.
Det med at steger flæsken på panden og koge grønsagerne, det kan du altså godt selv finde ud af ;-).
Det brune på billedet snakker vi ikke om...
Det brune på billedet snakker vi ikke om...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar