søndag den 29. september 2013

Stegt flæsk med tzatziki.

Stegt flæsk med tzatziki, ærter og blomkål.

Ingredienser:

  • Flæsk (alt efter hvor sulten du er, eller om du vil have nem frokost i morgen).
  • 1/2 spand Græsk yoghurt 10%
  • 1 stk. Agurk
  • Ærter
  • Blomkål
  • 1 fed Hvidløg
Fremgangsmåde til tzatziki:

Riv agurken på den grove side af dit rivjern.
Tag en håndfuld agurk op i hænderne og pres væsken ud af den. Fortsæt indtil du har gjort det ved hele agurken.
Pres dit fed hvidløg og kom det i den græske yoghurt sammen med lidt salt og peber. Bland agurken i og smag til med evt mere hvidløg eller salt og peber.

Det med at steger flæsken på panden og koge grønsagerne, det kan du altså godt selv finde ud af ;-).

Det brune på billedet snakker vi ikke om...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...