tirsdag den 22. oktober 2013

Kartoffelsuppe


Opskriften er til 4 pers.

Indgridienser: 

1 kg kartofler. (Gerne bagekartofler).
1 løg.
2 porrer.
1 l. lys bouillon.
3 dl fløde.
Salatløg og bacon efter behov (bruges som pynt).
salt og peber.

Fremgangmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. 
Pil løgene og skær dem i skiver. 
Skær porrerne i skiver. 
Kog kartoflerne, porrerne og løgene møre i bouillonen. 
Blend bouillonen og de kogte grønsager. 
Hæld fløden i og varm suppen godt igennem. 
Smag til med salt og peber.

Baconen skal ristes på panden og forårsløgene skæres i skiver. Begge dele drysses over suppen og serveres.

Velbekomme.



2 kommentarer:

  1. Åh, elsker simpelthen kartoffelsuppe, og så smager alt bedre når det spises af royalt stel (:

    - Anne

    SvarSlet
  2. Den må jeg prøve i weekenden har jeg haft lyst til længe

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...