Opskriften er til 4 pers.
Indgridienser:
1 kg kartofler. (Gerne bagekartofler).
1 løg.
2 porrer.
1 l. lys bouillon.
3 dl fløde.
Salatløg og bacon efter behov (bruges som pynt).
salt og peber.
Fremgangmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Skær porrerne i skiver.
Kog kartoflerne, porrerne og løgene møre i bouillonen.
Blend bouillonen og de kogte grønsager.
Hæld fløden i og varm suppen godt igennem.
Smag til med salt og peber.
Baconen skal ristes på panden og forårsløgene skæres i skiver. Begge dele drysses over suppen og serveres.
Velbekomme.
Åh, elsker simpelthen kartoffelsuppe, og så smager alt bedre når det spises af royalt stel (:
SvarSlet- Anne
Den må jeg prøve i weekenden har jeg haft lyst til længe
SvarSlet