lørdag den 9. november 2013

#9. Yndlingsserie i dit hjem. Photo Challenge.






















DEXTER
Den havde jeg godt nok aldrig troet, at den var noget for mig. Men jeg kunne tro om igen, den er helt fantastisk. Vi har ikke set sidste sæson og må nok snart købe den på DVD, hvis den er kommet. Det meste af serien kan ses på NETFIX.

L Word
Den handler om lesbiske i LA. Den er vist lidt fræk, men ret fint at se andre lesbiske, når man nu selv er det. Den kan ses på HBO, hvor alle afsnittene i serien ligger.

SMÅ OG STORE SYNDERE
Jeg elsker at se den serie om politi og røvere fra England. Den foregår i 60érne og går på TV2 Charlie.

Masters Of SEX
Ja den handler om SEX, på en rigtig sød og god måde. Ingen hard core sex der. Serien er ret ny, men du kan se den på HBO, hvor der kommer løbende nye afsnit.

Jeg elsker også at se, alle svenske krimier (når vi snakker om krimier på tv, er jeg bedre anlagt end, når vi snakker bøger). Gysere er dog helt udelukket. Engang fik Konen mig til at se SAW, det tog flere måneder, før jeg kom bare nogen lunde over det. Og for at det ikke skal være løgn, så kan hun stadig gøre mig bange, ved at viske til mig: Jeg er han der lå på gulvet…..føj, at hun kan finde på det.

Hvilken serie vil du anbefale mig at se?

7 kommentarer:

  1. Jeg er glad for du spørger, Camille - for jeg havde allerede tænkt mig at anbefale nogen :) Breaking Bad - er lige blevet færdig med den og hold op hvor er den genial :) Game of Thrones er også fantastisk - men den ser I også, ik? Og så må jeg lige anbefale en anden vildt god serie, som ikke lader til at være nået til Danmark - den amerikanske udgave af serien Shameless - den er virkelig, virkelig god :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Breaking Bad had vi også set nogle afsnit af Marie, men jeg var ikke så imponeret af den, men nu har jeg efterhånden hørt så mange anbefale den, at vi vist må prøve igen. Tanya vil nemlig gerne se den :-). Game Of Throne har Tanya set, den var hun helt vild, jeg syntes den var lidt for voldsom. Shameless den må vi prøve at finde. Prøv lige at se den der Marsters Of Sex, det er en MEGET let pornofilm……griner.

      Kh Camille.

      Slet
    2. Jeg ved godt hvad du mener - vi startede faktisk på at se den to gange, da den slet ikke fangede mig første gang. Men anden gang - efter 3 afsnit - så var jeg helt solgt:)
      Tror I begge ville synes om Shameless - den er rigtig god. Jeg ville også have foreslået Stargate - en sci-fi klassiker med 10 sæsoner. Tror Tanya ville kunne lide den, men jeg ville nok ikke blive så populær hos dig ;)
      Vi må prøve at se Masters of Sex - den bliver nok ikke svær at lokke kæresten til at se ;)

      Slet
  2. Jeg bruger serierne fra Netflix til at gøre mig selskab, når jeg strikker eller syr. ;-) Jeg har set Drop Dead Diva, og den var rigtig morsom. Meget amerikansk, men fin. Desværre kun to sæsoner. Så jeg set lidt Weeds, men er gået død. Manden herhjemme, som ellers aldrig ser serier, gik helt amok over Breaking Bad. Han var helt afhængig af sit Netflix-fix. ;-)) Jeg må tjekke Dexter ud. Tak for tip. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Drop Dead Diva den må vi prøve, så synes jeg du skal prøve Masters Of Sex (Læs hvad jeg skriver til Marie-Louise om den ;-) Så kan du nok få manden til at se den også ;-)

      Kh Camille.

      Slet
  3. Virkelig mystisk er overbevist om, at jeg skrev en kommentar her tidligere. Nå men... Jeg anbefaler Orange is the new black på Netflix. Selvom der kun har været 1 sæson, så er det allerede en af mine yndlings serier! Hylende morsom, hvis jeg selv skal sige det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja Louise, den er vi også lige gået i gang med, den er super god :-)

      Kh Camille.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...