fredag den 15. november 2013





























Vi har holdt Mortens Aften på Henne Mølle Å Badehotel.
Hold da op en lækker natur, stranden var lige uden for døren og vinden blæste lige i tilpas hastighed. Vi gik mange ture på stranden, alle tre og nød virkelig søndagen. Maden var helt i top og der var rigeligt af den. Faktisk var der så meget, at Bjarne fik dejlige rester af anden.
Så er der lige det her med badehoteller, de har det med at synes, at man ikke skal have tv på værelset. Ikke nok med det, så synes de heller ikke at man skal have tilgang til WIFI. Jaeh, ideen er jo god nok, men vi er altså ret afhængige af nettet (indrømmet). Så badehotel det bliver det ikke næste gang, trods den gode mad. Stranden kan vi heldigvis få mange steder i dejligt selskab.

4 kommentarer:

  1. Det er bare en lækker lille oase. Vi nød vores fire dage der sidste år. :-)
    Og fik læst rigtig meget om aftenen og sov tidligt. Wifi var der i opholdsstuen, hvor der også var et tv. Men lige så pænt, som resten af strandhotellet er, lige så kedelig er opholdsstuen (ovenpå).

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej Katrine det opdagede vi slet ikke, at der var en opholdsstue. Men vi var der også kun til en overnatning :-)

      Kh Camille.

      Slet
  2. Hold da magle hvor ser det skønt ud. Og hvor er det bare nogle flotte billeder! Elsker dem af Bjarne, hvor han drøner afsted med ørerne flyvende omkring :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, er han ikke bare dejlig ham Bjarne. Jeg elsker at han har så mange sjove udtryk, vi griner af ham ret ofte ;-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...