lørdag den 2. november 2013

Endelig fandt vi hundeskoven.










Vi havde hørt om en dejlig hundeskov i Frejlev, men havde ikke kunnet finde den, på trods af at Frejlev ikke er større end Aalborg Stor Center x2. Hvem siger det lige noget om, men pyt med det, vi fandt så det der må være den hemmelige hundeskov. Vi gik en dejlig tur og hyggede os med hinanden og de rester der var af efteråret.

-----
Kørselsvejledning:
Du kører ud til Frejlev, op ad vejen under wirene til fjernsynsmasten, til højre af vejen lidt efter toppen, et stykke ind af vejen og så ligger den på venstre hånd.
Hvem fanden giver så upræcis en kørselsvejledning. Ikke sært det var svært at finde. 

2 kommentarer:

  1. Hernede omkring Fredericia er der også en hundeskov. Og ligefrem en fb gruppe hvor man aftaler at mødes så menneske og hundevenner kan lege sammen. Og sød musik opstår. Måske. Jeg er ex-hundeejer men har det fra pålidelig kilde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er en super ide Karin. Faktisk har Bjarne og mig også nogle legeaftaler med Kurt (labrador) og hans far Jan. Vi mødes flere gange om ugen for at hundene kan lege og vi kan snakke i munden på hinanden, som to teenagetøser. Det er så dejligt for så er der ro for hunden resten af dagen, i stedet for at han hænger i gardinerne ;-)

      Kh Camille.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...